AJANKOHTAISTA JA YHTEYDENOTTO

Olen aloittanut valokehopilottikurssin yhdessä Minna Anttilan kanssa. Kurssin tarkoituksena on auttaa osallistujia samaan yhteyden omaan korkeampaan itseensä. Kurssia varten meitä on valmisteltu jo vuosia, ja viime lokakuussa aloitimme ensimmäisen ryhmän kanssa (11 henkilöä).  Kurssilla nostetaan tietoisuutta maaplaneetan ja ihmiskunnan ylösnousemusprosessista, omista kehitysmahdollisuuksistamme ja autetaan osallistujia nostamaan omaa värähdettään, jotta yhteys omaan korkeampaan tietoisuuteen aukeaa. Kurssin aiheet sivuavat Elämän Laki kirjojen aiheita, mutta päivitetyssä muodossa. Saamme myös oppailtamme ja auttajiltamme reaaliaikaisesti ohjausta kurssin aikana. Kurssista on tullut erittäin hyvää palautetta osallistujilta, ja jatkokurssi on jo suunnitteilla.

Aloitamme seuraavan kurssin näillä näkymin ensi kesän jälkeen (elokuu 2021). Kurssi toimii lähitapaamisena kerran kuussa ja zoom-sparrauksena kerran kuussa. Hinta tulee olemaan noin 70-80€/kk. Mahdolliset osanottajat haastatellaan ensin. Jos sinusta tuntuu, että tämä kurssi on sinua varten, niin voit kysyä lisätietoja Tero Lahdekselta p. 0400 783380 / tero@solarsolutions.fi

Olen tavattavissa Hengen ja Tiedon Messuilla Helsingissä 15-16.10.2016 kolmannen kerroksen käytäväpaikalla no. 344-346. Myynnissä on Elämän Laki kirjoja ja Roerichin tauluja. Tule juttelemaan!

Uusi luento tiistaina 31.5.  klo 18-20, samassa paikassa. Tervetuloa kaikki Elämän Laki -kirjojen aiheista kiinnostuneet!

LUENTO ELÄMÄN LAKI 1 ja 2 kirjojen aiheesta Era Novassa (Kasarmikatu 2, Hki) maanantaina 18.4.2016 klo 18 – 20. Tervetuloa! Luento on maksuton.

Pahoittelen, että en ole pystynyt päivittämään näitä sivuja pitkään aikaan, mutta nyt homma toimii taas. – Tero

18.9. Kirja tuli painosta. Lopputulos on erittäin hyvä!

3.9. Elämän Laki kirja 2 lähti juuri painoon. Kirja tulee myyntiin kuun loppupuolella.

7.6.2015 Elämän Laki II on edelleen tarkistettavana, noin puolet tekstistä on jo käyty läpi. Tarkistus etenee aika hitaasti, koska tarkistaja tekee sitä erään toisen projektin (ja arkityön) ohessa. Hän on kuitenkin hyvin pätevä tähän hommaan ja en siksi ole halunnut vaihtaa häntä muuhun. Hän uskoi tekstien olevan valmiit kesäkuun loppuun mennessä.Kysyin sisäisen lähteeni kautta selitystä siihen, miksi kirjan valmistuminen on ollut näin hidasta. Sain tiedon että otollinen aika kirjan ilmestymiselle on vasta kesän jälkeen ja että minun tulisi kehottaa ihmisiä lukemaan ykköskirjaa useampaan kertaan. Joka lukukerta antaa aina uuden ymmärryksen. Olen itse todennut että asia todellakin on niin. Opin jatkuvasti uudella tavalla ja tasolla ykköskirjan opetuksia, lukemalla sitä aina aika ajoin. Ihmeellinen juttu!

Oikein mukavaa kesäkuuta kaikille. Nauttikaa valosta!

Tero

Lisäsin erään tekstin Lukuohje -sivulle, jota voit käyttää vahvistaaksesi yhteyttäsi Korkeimpaan. Tämä pyyntö vetää valoa maailmaasi, auttaa vapautumaan mielen luomista rajoituksista ja saa sinut toimimaan Korkeimman ohjauksessa. Kyseisen tekstin olen saanut aikoinaan eräältä ”Valonkantajalta”.

HALUATKO TOIMIA ELÄMÄN LAKI I ja II KIRJOJEN JÄLLEENMYYJÄNÄ JA AUTTAA TÄRKEÄN TIEDON LEVITTÄMISESSÄ? Saat tilattua molempia kirjoja 5 kpl:n erissä hintaan 15€/kpl (sis. alv 10% + postituskulut). Kirjojen ovh on 25 € / kpl. Jos kiinnostaa, niin ota yhteyttä tero@solarsolutions.fi / 0400 783380.

ELÄMÄN LAKI II -kirja odottaa nyt oikolukua ja taittajaa, minun osaltani se on ollut valmis jo jonkin aikaa. Oikoluku pääsee alkuun kuulemma huhtikuun lopussa. Kärsivällisyyttä!

Olen aloittanut joitakin Elämän Laki I-II kirjojen aiheisiin liittyviä opintoryhmiä. Alustan lyhyesti jostain kirjan aiheesta, keskustelemme, jaamme kokemuksia ja teemme harjoituksia. Mikäli kyseiset ryhmät kiinnostavat, voit ottaa minuun yhteyttä, niin kerron lisää.

t. Tero                            tero@solarsolutions.fi, 0400 783380

Olen Tampereen Hengen ja Tiedon messuilla 11-12.4, paikka 103-104. ELÄMÄN LAKI II on nyt käännetty, mutta kielentarkastus on vielä käynnissä, joten se ei vielä näillä messuilla ole myynnissä. Otan vastaan ennakkotilauksia, ja postitan kirjan heti kun se tulee painosta. Pahoittelen viivästystä, sillä tiedän monen jo odottelevan uutta kirjaa. Se on todella mielenkiintoinen. Tule messuille juttelemaan Elämän Laki kirjojen aiheista!

Pidän TIISTAINA 16.12 klo 18-20 MINÄ OLEN-keskuksessa (Hämeentie 68, Hki) luentotilaisuuden, jossa käsitellään ELÄMÄN LAKI I-II:een liittyviä aiheita. Keskustelemme kuulijoiden haluamista aiheista ja teemme myös jonkun käytännön harjoituksen. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita! Vapaaehtoinen maksu (5€) tilavuokran kattamiseksi .

Lisätietoja Terolta: 0400 783380 / tero@solarsolutions.fi

ELÄMÄN LAKI II -osan käännöstyöt ovat olleet pysähdyksissä joitakin kuukausia koska työstän erästä toista työhöni liittyvää kirjaa. Yritän nyt saada käännöstöihin vauhtia. Kirja valmistunee ensi vuoden alkupuolella.

Olen mukana Helsingin Hengen ja Tiedon messuilla 11-12.10 ja pidän esitelmän pääsalissa yhdessä Paula Liimatan kanssa klo 15-15.50. Aiheena on ”Mestareiden opetuksia uuden ajan kynnyksellä”. Sen jälkeen on myös maksullinen miniseminaari. Minulla on myös osasto kolmannessa kerroksessa portaiden vieressä.

t. Tero

YHTEYSTIEDOT

Jos haluat kysyä jotain Elämän Laki -kirjoihin tai Roerichin maalauksiin liittyvää asiaa tai haluat jakaa kirjan lukemiseen tai kirjan aiheisiin liittyviä kokemuksiasi, olen käytettävissäsi. Olen hyvin kiitollinen kaikesta saamastani palautteesta ja vastaan siihen kykyni mukaan.

Ystävällisin terveisin, Tero Lahdes (Elämän Laki -kirjojen kääntäjä ja kustantaja)

sähköposti: tero@solarsolutions.fi

puhelin: 0400 783380