LUKUOHJE

Lue kirja kannesta kanteen. Merkitse lukiessasi kirjaa ne sivut (1-10 sivua) jotka puhuttelevat sinua eniten.

PÄIVITTÄINEN OPISKELU:

Hiljenny viideksi minuutiksi, pyydä että Ylösnousseet Mestarit auttavat sinua opiskelussasi. Lue tämän jälkeen uudelleen joku kohta merkitsemiltäsi sivuista ja mietiskele sen merkitystä noin ½ tunnin ajan aamulla tai illalla (tai 15 minuuttia aamulla ja illalla).

Ylösnousseet Mestarit ovat aina apunasi kun opiskelet näitä tekstejä. He auttavat sinua saamaan yhteyden omaan Jumaltietoisuuteesi, MINÄ OLEN -läsnäoloosi.

Määrätietoisen pyrkimyksen myötä alat vähitellen pääsemään eroon sinua rajoittavasta epäpuhtaudesta ja ilmentämään ajatuksissasi, tunteissasi ja teoissasi sitä Jumalallista viisautta ja rakkautta joka on todellinen olemuksesi ja tarkoituksesi.

Chart_of_I_AM_Presence_lg_resized_border[1]

AVUNPYYNTÖ

Seuraavan pyynnön avulla saat päivittäisen suojauksen, puhdistat kehojasi ja autat Maapalloa puhdistumaan epäpuhtaudesta. Julista vahvasti ja päättäväisesti, mieluiten kaksi tai kolme kertaa päivässä. Ihmisen vapaa tahto on loukkaamaton kosminen oikeus ja siksi Mestaritkaan eivät voi vaikuttaa asioihimme ilman että valtuutamme heidät siihen. Tietoinen avunpyyntö pitää tulla ihmiskunnalta jotta He voivat toimia hyväksemme.

  1. Rakastettu Mahtava MINÄ OLEN Läsnäolo, vahvista suojaava puhtaan Valoaineen Pylvääsi sisälleni, lävitseni ja ympärilleni. Lataa se voittamattomalla, kaikkivoivalla ja läpäisemättömällä suojelullasi. Eristä minut täysin kaikesta mikä ei ole Valosta. Pidä tätä suojausta yllä. Tee minut alati herkäksi Sinulle ja Sinun ohjauksellesi, ja immuuniksi kaikille epätäydellisille värähtelyille. Pidä minut sellaisena.
  2. Mahtava MINÄ OLEN Läsnäoloni ja rakastettu Herra Gautama, ympäröikää suojaava Valopylvääni Sinisen Liekin kehällä, ja antakaa kaikki tarvittava lisäsuoja. Minä kiitän Teitä.
  3. MINÄ OLEN, MINÄ OLEN, MINÄ OLEN Anteeksiantamisen Laki itselleni ja koko ihmiskunnalle kaikkien virheiden, väärin laadullistetun energian, inhimillisen tietoisuuden ja Valosta harhautumisen anteeksi antamiseksi. (toista 7 tai 21 kertaa)
  4. Mahtava MINÄ OLEN Läsnäolo, lietso lävitseni ja ympärilleni Muuntava Violetti Liekki, Sinun Pyhä Tulesi. Puhdista ja muunna nyt kaikki epäpuhtaat halut, kovat tunteet, väärät käsitykset, epätäydelliset eteeriset tallenteet, syyt, ytimet, seuraukset ja muistot, tiedostetut tai tiedostamattomat. Pidä tämä Tuli yllä ja kaikkivoivan aktiivisena. Korvaa kaikki puhtaalla valoaineella, suoriutumisen voimalla ja Jumalaisen Suunnitelman toteutumisella.
  5. Rakastettu Herra Gautama, Arkkienkeli Mikael ja Ylösnoussut Mestari Jeesus, ladatkaa tähän Violettiin Liekkiin Jumalaisen Rakkauden puhdistava ja sulattava voimanne, sen voimakkaimmassa toiminnassa.

Laskeutukoot Valon Voimat maapallolle ja ottakoon täyden komennon! (x3)
Suuri Kosminen Valo, laskeudu maapallolle ja muunna kaikki inhimillinen luomus lopullisesti! (x3)

Kosmisen MINÄ OLEN Läsnäolon nimissä, sanomme kaikelle mikä ei ole Valosta:
Sinulla ei ole valtaa, sinun loppusi on tullut! (x3)
Kosmisen MINÄ OLEN Läsnäolon nimissä, koko ihmiskunnan puolesta,
annan nyt tietoisesti vallan Ylösnousseille Mestareille ja Kosmisille Olennoille, jotta he voivat toteuttaa maapallolla Jumalaisen Suunnitelman. (x3)
Laskeutukoon Valon Joukot nyt maan ilmakehään ja tehköön täydellisen Työnsä! (x3)

Mahtava MINÄ OLEN Läsnäolo, Mahtava Herkules, Kosmiset Olennot ja Ylösnousseet Mestarit,
ladatkaa ja voimistakaa kaikki kutsuni Kosmisen Valon voimalla ja kaksinkertaistakaa ne kahdesti joka tunti! (x3)
Jumalan Valo ei koskaan epäonnistu (x3) ja
Ikuisen ”MINÄ OLEN” nimissä, ”MINÄ OLEN” ainoa toimiva Läsnäolo. (x3)

VOIT LISÄKSI KÄYTTÄÄ SEURAAVAA TEKSTIÄ VAHVISTAMAAN YHTEYTTÄSI KORKEIMPAAN:

”Mahtava MINÄ OLEN Läsnäolo! Minun maailmani on Sinun maailmasi. Virtaa maailmaani. Ota komento! Istuta Kosmisen Voiton Kosminen Liekkisi tänne, pyyhi pois kaikki muu. Pidä komentovaltasi. Luo täydellisyytesi. Katso, että vain Sinun täydellisyytesi toimii täällä!”

”Rakastettu Mahtava MINÄ OLEN Läsnäolo ja Ylösnousseiden Mestarien Suuri Joukko! Sinussa, Sinun kanssasi minä julistan nyt ja ikuisesti, että Minä aloitan tämän päivän Jumalassa, Jumalan kanssa, Jumalan avulla ja Jumalan tähden! Minä elän tämän päivän Jumalassa, Jumalan kanssa, Jumalan avulla ja Jumalan tähden! Minä päätän tämän päivän Jumalassa, Jumalan kanssa, Jumalan avulla ja Jumalan tähden! MINÄ OLEN Jumalan kontrolloima! MINÄ OLEN Jumalan suojaama! MINÄ OLEN Jumala voittamaton! MINÄ OLEN Jumala voittoisa yli kaiken tässä maailmassa! MINÄ OLEN Jumalan ylläpitämä! MINÄ OLEN Jumalan huoltama! MINÄ OLEN Jumalan valaisema! TAHDON OLLA JUMALA – VAPAA! MINÄ OLEN aina Jumalan määräämä kaikessa mitä milloinkaan teen tai missä olen mukana kunnes MINÄ OLEN Ylösnoussut ja Vapaa ikuisesti!”

”Kaikki, mitä MINÄ OLEN, on Jumala toiminnassa.

Kaikki, mitä minä ajattelen, on Jumala Toiminnassa.

Kaikki, mitä minä tunnen, on Jumala Toiminnassa.

Kaikki, mitä minä sanon, on Jumala Toiminnassa.

Kaikki, mitä minä näen, on Jumala Toiminnassa.

Kaikki, mitä minä kuulen, on Jumala Toiminnassa.

Kaikki, mitä minä kosketan, on Jumala Toiminnassa.

Kaikki, mitä minä teen, on Jumala Toiminnassa.

Kaikki, mitä MINÄ OLEN, on Jumala toiminnassa.”

NÄIN OLKOON!

Kolme kertaa kolmen voimalla:

”Kaikkivaltias MINÄ OLEN” (3x)

”Kaikkivaltias MINÄ OLEN” (3x)

”Kaikkivaltias MINÄ OLEN” (3x)